Världens snyggaste skojjar inteeee

Shiloh Fernandez <333333333333

Kollade på en asbra film igår som hette Red Riding Hood iofs var slutet ganska dåligt men de fanns en galet snygg kille med i den :3 En av mina crushees från och med nuuuuu c:


Töönt

Hei jag är en tönt men den här låten är galet bra c:
/ln

nwhdjwgeuwgdksal

/elllä'

juste

/ellän

Inspo

Pasteeeeelll
/elleenn

Wääää

/ellääänn

Teenager poost

 

 


Mihihih c:

 

 


Tjenispenis

Häääjjjj nu äre fredag och det är ganska såhära allmänt skönt! Var en braa dag i skolan idaag och var ju som sagt i Romme igår! Sjuukt kul!
Roligaste daan på länge och var helt slut på bussen på väg hem!
Det tog ju 3 timmar dit o 3 timmar hem och man var heelt slut på hemvägen! Grymma backar där o allt var bara allmänt bra c: typ de jag ville säga pussheejjj
Tumblr_lmkltkcjbb1qerlijo1_400_large
/ellenenenn

Taaggaa!!

Tjoo bloggen gissa vaad? Jag ska till Romme imorn!!

Weehoo helt sjukt taggad, är såhär friluftsdag på skolan o 421 elever ska till Romme över dagen! Och jag är klart en av de :D Ska upp typ halv 5 och sen blire bussresa i 3 timmar menmen! Spenderar ju den med Sara, film o massa godis så de e lugnt !
Har precis packat allt o är galet taggad! går inte att kommenteeraaaa

 


Catch the day make it stay and never let it go away

 

 

/ln

 


MuffinS

Eftersom de är alla hjärtans dag idag och allt så bestämde jag och Malin oss för att baka muffins :D Vi gick för att köpa alla grejer o sånt o sen stod vi och gjorde smet i typ en timme haha! Tog lite tid men de blev jättefina! Ska ätas ikv och då kmr fler bilder! :)

Mobilkamera 8 mgp whoop!

Har ni haft en bra dag ? :)

 

/ellään

 


Ny profilbild?

Besluutsångest ska jag ha denna som profilbild? :o
/elleeen

Alla Hjärtans Dag

Idaag äre alla hjärtans daag, bara jag som inte är taggad ALLS på den här dagen?
Förra året den här dagen väntade jag på en kille som aldrig dök upp haha så vi får väl hoppas att den här dagen blir bättre! Fär väl ta och spendera den med mina vänner, o Emma o jag ska kanske träffa Tobi!
Fick iaf 100 kr av pappa o har redan ätit typ 5 gelehjärtan, blir säkert mer under dagen!
Tycker att denna dag är gaaanska onödig folk som är tillsammns visar ju ändå sin kärlek på alla andra dagar varför en extra dag då alla andra känner sig forever alone?
Nejdå jag deppar inte alls c:
Tumblr_lz9v3jmotb1rpqi8ko1_500_large
/ellään

Tjolahopp

Då har man klarat av ännu en daaag c:

Sammanfattar dagen genom att säga att det var jättekallt på morgonen när jag skulle till skolan, god skollunch men jättelång kö till matsalen nästan så vi kom försent, tekniikprovet gick suupeeer o efter skolan var jag först med Emmaaa o sen med Agnes för att sedan gå till teatern :D

Har ni haft en bra daag? Fett kbry inlääääggg

Tumblr_lyhqilpor81qm6oc3o1_500_large
söööt c:

/elläään

Läsaläsaläsa

Tjoo nu är jag hemma från mamma, har precis pluggat sönder hela kvällen för teknikprovet imorn :/
Just nu måste jag sätta mig och läsa lite i "Pojken I Randig Pyjamas" vet vad den handlar om och vill inte läsa den för vet att jag kmr typ storböla haha! Den är typ jättesorglig men vi måste läsa den i skolan :c

Vad är era planer för kvällen? :)

/ellään


Whitney Houston<3

 

 


Godmorgon!

Idag äre galetr fint väder och bara några minusgrader ute! Tjooo våren! Fåglarna kvittrar o det är bara allmänt vårigt nuu!

Vaknade för typ en timme sen, förstår inte varför jag vaknar så tidigt menmen kanske bra att inte sova bort hela dagen :)
Har ni sovit gott ? ^^
Idag ska jag kanske på Zumba med Agnees vilket ska bli skojj efetrseom de ställde in den i torsdags!

Ska också med Malins hjälp försöak att få till en ny profilbild på fb! Vi provade igår men de va inte fint väder o de blev inte så bra :/ Men nu är jag fit for fight typ c: Ska ha min Hollisteer jackaaaa weeeee :3
Btw är min design helt knaaas ska försöka fixa den!

Vad är allas planeer för dagen ? :)

5479641871_fe141eb1dc_z_large

/ellään

True shit, do you get it?

 

/elllään


Say whaat?

Haha wtf värsta franskalåten på den svenska spotifytopplistan ?:o Lol någon mer än jag som tycker att detta är konstigt? xd Låten är galet dålig och ligger 3a på topplistan! Trodde först att han kanske va snygg men ikke!

Hahaha usch !

 


Nu taggar vi!

Melodifestival ikv weee ULRIK MUNTHER ÄR JU MED! En av alla mina crushes c:
Jag tycker att de flesta bidragen förra veckan va galet dåliga sååå vi får hoppas att det blir bättre idag!

Ska ni kolla? :)

/ellän

 


You're someones reason to masturbate

 

Outfit!
Topp: Den nyya från H&M som jag visade tidigare!
Byxor: JC crocker c:


 

 

/ln


Chacha bitches!

Förlåt för helt galet dålig uppdatering! Men har verkligen inte haft tid! Igår var det ju fredag o allt o då har man ju annat för sig! Skulle ju bli mer om bara mobilinläggen funkade som de ska men nu gör de ju inte det!
Iaf så hade jag galet kul igår med Emma o Elsaaa! :D Vi gjorde allt möjligt o kollade bla på en jättebra film som hette Trust, är det någon som har sett den ? :) Vi kollade också lite på gaygalan men det var en ganska stor besvikelse tyckte vi de nominerade ju bara filmer o sånt :o Och Darin var med.. haha it makes sense c:
Idaag ska jag vara med Hannaaa! Hon bor dock jättelångt bort typ o vi hålle rpå att fundera hur hon ska kunna ta sig hit! Men det kmr lösa sig!
Har ni haft det bra hittils ? c:
Söt bild från igååår c:
/ellään

Life is a highway and I wanna ride it all night long

Heeiii! Idag hade jag ännu ett nationellt prov i svenska :s uppsatsskrivning i 3 timmar, yaayyy! Men jag tror att det gick bra, det kändes bra iaf :) Man hade 4 olika rubriker att välja på och jag valde att skriva ett brev till en tonåring 2050 och så skulle man berätta hur allt ser ut nu o blablabla o de gick bra! :D
Typ ganska nöjd ändå o resten av dan va oxå helt okeejj men när Sara och jag skulle till Zumban så var den inställd! Åhhhh fett otur, läraren var typ sjuk ): Vill börja gymma då kan jag göra det tisdag o onsdag så tränar jag 4 ggr/vecka! Vore ganska gryymt :)
Bra dag allihoopaa? (:
Redhead-ftw_large
/ellään

Ett gott skratt förlänger livet c:

/elläään

Shop til you drop!

Tjenispenis ! Min dag har varit galet bra idag, först m emmaa o allt folk i skolan o sen efter skolan drog jag till Täby för att träffa Linnea ! Sjuukt kul inte träffat henne på 100 år typ! Först fikade vi på gateau vilket var mysiiiigt o sedan gick vi till H&M där jag shoppade upp hela mitt presentkort på 500 kr o lade till 36 kr till c:
Hittade så sjukt mkt snyggt menmen man kan inte köpa allt ^^
Som ni ser så äre typ 2 olika temaan på kläderna o typ världens bästa plånbok för 10 kr ?! c:
image description
image description
image description
image description
weee jag e såååhäåääär cool! dock ären inte så illig o neonig i verkligheten men de blev nån cpeffekt o:
image description
ojjagdörsågrymplånbok?! här visas återigen hur bra min mobillkamera ääär ! c:
/elleeeen

Smile bitch

Heii blooggen, gaalet dålig uppdatering jag vet :O men har inte haft tid, o lite jobbigt när mobilinläggen fuckar upp sig så man inte kan kommentera! Gör ett kort inlägg nu för taggar till TOP MODEL SVERIGE!
Galet kul ju! Vilka är det som kollar på det ? :D och vad tkr ni hittils ? :D

Hade ju som sagt nationella prov i svenska idag, 80 min läsförståelse! Men de gick oförväntat braa :D blev klar efter 40 ^^

Typ kbryyy inlägg men hinner inte pussss! Har ni haft en bra daag ? :))

Tumblr_l0e9mvrgzn1qbsc9io1_400_large


/ellääään

MVG på fysikproveet!

Rubriken säger allt men jag e gaaleet glaad ! Förstår inte hur det kunde hända för jag typ suger på det egentligen !!!
Weeeeee kände bara för att berätta det puuuusss o gonaaattt!!! går tyvärr inte att kommentera menmen!

 

/elleeenn

 


Lika som bär!

Tjooo jag har tänkt på en sak ni vet han som spelar Sam i " I rymden finns inga känslor" han heter Martin Wallström och fram tills idag så trodde jag att det var samma som spelar i "Hur många lingon finns det i världen". Han heter Sverrir Gudnason och är galet snygg och jag har hela tiden trott att det var samma person, för de är verkligen lika som bär!
Vad tkr ni ? :)
Martin är båda bilderna till höger o Sverrir på vänsterkanten c:
/ellnnn

Om folk försöker trycka ner dig betyder set bara att du är över de

Hei allt glatt folk, rubriken passar inte ihop med inlägget men ville vara lite djup c:

Hemma från skolan nuu, hade teknik i 2 timmar o jag typ dog as usual :c o sen när jag äntligen har byggt ihop den dära grejen så funkar bara den ena lampan typ :c men annars har min dag varit braaa, galet god mat i skolan oxå, typ kycklingfilé med potatisgratäng *smiley med hjärtögon*
Och måste tipsa om en jättebra produkt som jag använder för att mitt hår ska bli "glansigt och livligt" typ haha, är got2b smoothnchic, rekommenderas starkt! De blir inte alls såhära elektrisk o så som de blir av mössor ^^

(typ gaaanska bra mobilkamera? ü)

/elleenn


Hemligheten bakom tha ögonbryn!

Chacha bloggen c:

Fick nyss en jättegullig kommentar av en tjej som tyckte att mina ögonbryn var jättefina och ville veta hur jag gjorde och om jag kunde lägga ut en video, men sanningen är den att jag aldrig har noppat mina ögonbryn, haha jag provade en gång och ryckte bort ett hårstrå men det gjorde så satans ont att jag inte ville fortsätta! Så det är helt naturligt och kan tyvärr inte lägga upp en video eftersom jag inte har gjort ngt ^^
Naturlig skönhet lxm haha!



/elläään


Vad gör vi? Nu kör vi!

Som på alla söndagar här framöver så ska jag o Sara på zumba idaaag! Weee de är askul, sen ska jag kolla på typ nya skidor o pjäxor o sånt, den 16de ska jag till Romme med skolan! Har typ fett mkt att se fram emot o sen blire sportlov vecka 9 ! ^^ Måste dock plugga en massa matte idag menmen de är bara att bita ihop c: imorn blire teater o kanske en fika med Linnea !
Oj va fin bild menmen bättre än inget!

Hare bra allaa c;

 


Daniel Paris in my <3

Bästa poeten asså :') se och hör!



/elleen

Sötaste lillebrorsan i tröjan som JAG har gjort!

Tjoo sry för dålig uppdatering men har verkligen inte haft tid!
Iaf igår så hade jag syslöjd och då gjorde jag äntligeen klart min tröja som jag höll på med! Vi skulle sy babykläder o eftersom jag suger på syslöjd så tog de ju typ år och dar för mig men igår blev jag äntligen klar! Stolt över mig själv :') ja blev typ fett nöjd ändå fick ja bara G! Hon måste hata mig .__.
Ni kan ju avgöra själva va ni tkr ^^

Ajja hoppas att ni haft det braa!

/ln


Typ ett måste?

Tumblr_lt4ggz9urd1r29t5yo1_500_large
Tumblr_lwsa1ankho1r29t5yo1_500_large
Tumblr_lub0obucpf1r29t5yo1_500_large_176310156_large
Tumblr_lt4eskbcz71r29t5yo1_500_large

Hemma!

Heeiii bloggen nu e jag hemmaa! Min skoldag var väl ganska bra tror ja, hahah emma jag skulle dö utan dig due bäst :') hade fysikproooov men tror faktiskt att det gick väldigt bra :D hoppas tillochmed på ett VG! Skulle ju vara grymt om jag kune behålla Vg:t i Fysik annars sänker jag mig 5 poäng ju :c Har nu 235 poäng och satsar mot högre!
Efter skolan drog Sara och jag till Täby Centrum för att kolla på bikini till henne (vilket är omöjligt att hitta i februari?) och sedan begav vi oss mot Zumban! :D Det var askuul o är typ jättetrött nu ^^ Vi kör igen på söndag! Ska plugga spanska o duscha nu puss!
Har ni haft en bra dag ? :)
/ellään

Amor Vincit Omnia

Det betyder kärleken övervinner allt på italienska och tänkte att det passa bra näre snart är alla hjärtans dag (:
Men de är ju helt hemskt, jag kmr va helt forever alone ju! De är såhär på hösten och vintern som man ska ha en pojkvän ju att mysa med och vårkärlek e ju också ganska mysigt, haha all kärlek är mysig bara det är kärlek, vilket jag har för lite av :c jag ska inte klaga jag har en massa underbara människor runt omkring mig hela dagarna men en pojkvän skulle ju sitta ganska fint nu inte sant? Perfekt timeing om Han med stort H dök upp nu, Drömprinsen och så skulle man kunna vara med hnm på Alla Hjärtans Dag ^^ När ska det bli min tur ? :/
Men det är tur att man inte bor i USA iaf för där äre ju en massa om Alla Hjärtans Dag i skolan också, eleverna får ju rosor, små kort, choklad och en massa annat och vissa får ingenting, då känns det ju inte lika kul!
oj inte alls emo c:
Tumblr_lfx8jundty1qgedhzo1_500_large
/elläään

Hejjagharfinastemössan

Brr va så galet kallt idag! Typ dog lite, äre lika kallt hos er ? :o här äre typ -10 varje dag åååh jag orkar inte :c Men min mössa är iaf asbra näre är såhär jättekallt :)) dock så blev mitt fejs cp men ni ser ju mössan ändå c:

Har ni haft en bra dag ? :d

/elen