Känner igen mig :')

 

 


På väg till skolan!

Tjoo bloggen sry för dålig uppdatering men de har bara blivit så!
Nu sitter jag på bussen på väg till en ishall för att åka skridskor med klassen D: såå inte taggad på det här! Jag kmr att dööö o palla att de är typ 15 minusgrader ute oxå :c ajja önska mig lycka till o ha en bra dag! Dock kmr de här inte gå att kommentera menmen!

 

/elleeäään

 


Always look on the bright side of liiife

Heiii Zumban idag var galet kul! Alla ni som inte provat det måste verkligen göra det! Ska försöka att göra det varje torsdag och vaje söndag med Sara, det kostar bara 50 kr lxm och är asbra träning!
Dock så vill jag också ha ett gymkort så jag kan gå o träna lxm när jag viill, de e på samma ställe så de e praktiskt och bra ^^
Beach2012 here I comeee !
Har också behlvt plugga en massa fysik idag till provet på torsdag D: men ajja de funkar ändå! just nu målar jag naglarnaaa måste ju va fint tills imorn!
/ellään

Zumba!

Tjooo bloggeen c:
Har ni alla sovit gott ? ^^ jag vaknade vid halv 11 idag och direkt efter frukosten var jag ute o åkte pulkaa i snön! hahah de va galet kul jag o mina syskon ^^ vi gjorde värsta banan o de va jetekul, dock så gjorde jag illa mig så jag har galet ont i röven nu :c kmr dööö på zumban! det ska också bli sjuukt kul, har aldrig provat de förut o alla säger ju att de är asbra :) ska dit vid 2 så det är snaart! sen måste jag plugga en massa fysik också men ajja de får jag göra sen!
har alla en bra söndaaag ? c:
/elleen

Jesper Nohrstedt <3

Heii alla söta bloggläsare c:
Igår när jag var inne på Spotify hittade jag en jättebra låt som hette "Take Our Hearts", det var också en galet snygg bild på en kille som hette Jesper Nohrstedt, jag typ dooog! kolla häär c:
men nuu när jag sökte lite på hnm på google och wikipedia så typ förlora han all "status och respekt" hahaha elr vad jag nu ska säga som han hade innan xd för de första va hans musikvideo väldigt skum (o lite gay?) haha inte för att det är fel men aa ni fattar när ni ser videon! o inga bilder på hnm va snygga typ förutom den längre upp i inlägget xd
Men de värsta han är dansk! han har varit med i danska x-factor 2010 och varit med o tävlat i MGP för Danmark det här året! Snälla kan det bli värre ?! D: han är ju liite snygg nu o låten e väl bra men ändåå!
Se o hör c:
/elläään

Bra photoshopskills killeN, nästan lika bra som kissie!



/ln


Chacha bitcheess

Chacha bitches!

Weehoo Daniel Paris style, verkligen älskar hnm så himla skön! Önskar jag hade en kompis som han alltså ^^
Idag äre fredag o de har varit en ganska chill dag :)
Hade sovmorron till 9 sen typ engelska, syslöjd o lite mer vanliga lektioner :) emmaa o jag hade de trevlans, dock så skulle hon bort till doktorn vidmitten av dan men sen kom hon tillbaakaa :D
Nu ska väl ja kolla på film elr ngt puusssss
/elleen

Nalle Puh :')

Fridayyy friday gotta get down on friday!
/ellään

Fml

Haha kuul kväll! Verkligen, dansen får en 3a på en skala 1/10 whoop!
Orkar inte ens prata om det puss och godnatt!
425309_270374649696560_100001720814948_695699_166814415_n_large
/elläään

Döör

Åååhh jag har matte nu :c o jag kan typ ingentiiing ja orkaar inte D: tänk vad grymt om man skulle ha en jättesnygg privatlärare i matte haha de skulle ja allt behöva! Säg till om ni e intresserade hahah c: de är iaf en allmänt seg skoldag men ska va m Emma efter skolan o sen drar vi till dansen! Ser fram emot de iaf även om dansen e sådär halvkul :c
Hoppas ni har de roligare än jag just nu!

 


Live your life with a smile on your lips

Tjoo bloggen! Sry för dålig uppdatering men eftersom det iinte går att kommentera inläggen när jag gör de från mobilen så måste jag vänta tills jag har tillgång till en dator! Galet irriterande! Ajja iaf nu ska jag berätta om min daag c:

Först vaknade jag senare än jag hade planerat så kunde inte ta det lika lugnt som vanligt :( men jag fixade mig och mitt hår var bra (prisa gud!) vi skulle ju snart dansa med alla 9or o då äre ganska viktigt att inte ha en bad hair day c:

Gick till Emma direkt o sen bar det iväg till skolan! Måste meddela att jag inte e såhära jättebra på dans o vi skulel köra foxtrot o de va bajsjobbigt xd Emma o jag va me halva tiden sen så sa vi att vi pluggade so men vi gick egentligen hem till emma för att kolla på "Hur många lingon finns det i världen" men vi hittade inte den så det slutade med att vi åt mackor där o sen begav oss till skolan c: Det var ändå en väldigt bra dag om man bortser från att jag glömde mina mattesaker hos pappa så först behövde jag gå hem till pappa vilket tog 20 min och jag frös röven av mig o sen så behövde jag ta bussen direkt till mamma :c DE VA GALET KALLT
Träffade dock Dennis på bussen vilket var trevligt :D
Pluggade sedan matte hela kvällen o har inte haft tid att uppdatera :c

image description

/elläään


Hold on it's a new day tomorrow

Heii alla glada människor därute!
Som jag sa tidigare så hade jag studiedag idag! Vilket var gaaleet skönt!
Igår så somna jag vid typ 1 o ställde in klockan på 9.20 eftersom jag skulle till sara vid 11 men imorse så vaknade jag av att hon ringer mig! Då hade jag tydligen glömt att sätta på mitt alarm .__. Såå jag vaknade 25 min innan jag skulle va hos sara yaayyy! Som tur är så äre inte så långt till henne typ gångavstånd på 10 min men ändå!
Det slutade med att jag kom till henne vid kvart i tolv c:
Vi åt lunch hemma hos henne för att sedan ta bussen till Täby Centrum! Gymmet Actic ligger fett nära där så vi drog dit nästan på direkten ^^
Eftersom de va första gången som vi va där så hade vi en jättesnäll instruktör som visade hur alla maskiner o sånt fungerade o sen funkade det faktiskt riktigt bra! Vi var där i 1 ½ timme o det var jättekul! Stolt över oss :')
Har ni haft en bra daag ? ^^
Tumblr_lwo3d99mhl1qmdbtwo1_500_large
/ellääään

På väg mot Sara !

 


Saknar sommareeen! D:

Här bjuder man på sig för fullt c:
orka va brun .__.
kan dock inte ta cred för de här bilderna utan de är min enastående lillasyrra som tagit de och de finns typ 100 till c: men orkar inte lägg aupp allt nuuu puussss
/elläänn

Kanonkul c:

Hei Noelle nu kör ja din style! c: wiiii!
Iaf imorn så har jag studiedag! Ska bli så hiimlaa sköönt att slippa skolan lite! Och idag efter teatern så gick jag o pappa upp till ett gym som verkar asbra för att se hur de va om om man kan boka o sånt ^^
Folket där va typ jättesnälla o vi bokade typ imorn klockan 2 för mig o Saaaraa o då får vi med en instruktör typ o de är helt gratis! Weeedhoooee galet bra ju c:
Det heter typ Actic o är fett nära mig, kan gå dit direkt efter skolan lxm o de är jättebra (y'
Kände att jag måste joina trenden att börja gymma på alla bloggar man läser så gymmar de ju o de kan ju va bra att provaaaa c: o det ingår simning oxå efetsrom de är vid en simhall o de är oxå asbra!
Vi är iaf galet taggade o ska till henne vid typ 11 ^^
Beach 2012 here we come!
/ellääään

Fixat c:

Nu har jag fixat de, de hade hänt något knas men det är nu fixat o klart c: sååå nu kan ni kommentera igen!
Pass på pass på c:
Tumblr_ly9ka5xtgw1qk5qeto1_500_large
/ellen

One Direction c:

Aivny_jciaaba1i_large
/ellen

Omg

Det går ju inte att kommentera mins inlägg ?!?! BUHUHU VAD HAR HÄNT?! Fått mycket klagomål på de o går ju verkligen inte!!
Måååstee försöka fixa !!!

 


Meeh

 

 


Torkel i knipa c:

Heei bloggen nu kollar jag på torkel i knipa c: dock bara på youtube men de funkar väl o alla säger att den är jetebra ^^ ajja ska kolla nuuu hörs sen!

Har nån av er sett denna film ?c:

 


Tagga teater nuuu!!

 

 


Don't try to be someone you're not, because an original is worth more Tham a copy

Så sjukt sann bild, idealet i alla moderiktningar o på tv är att man ska se ut som Barbie. Man ska vara jättesmal, blond och med jättestora bröst. Det är ett ideal som man aldrig kan nå upp till om man inte svälter sig själv och gör massa operationer. Men kolla på kissie är hon snyggare nu? Hon har anorexia, köper kläder på barnavdelningen, har jättestora bröst, är blond och har förstört sig själv med operationer från topp till tå. Men är det snyggt? Och blir hon lycklig av det? Jag tycker att det är hemskt att idealen har gått så mycket överstyr, men blir inte lyckligare av att försöka vara perfekt och försöka leva upp till något som nån annan bestämt är perfekt. Nej du är bra som du är och försök inte ändra dig för att se ut som nån annan! Du är en unik person och det kan ingen ta ifrån dig, var bara dig själv så blir du lyckligare än om du försöker va en kopia av någon annan. Men framför allt, du duger!

/ellen

 


Ohjaa

 

 


Promenad i snön!

Vi kände för att ta en liten promenad i snön! Man orkar ju inte bara sitta inne en hel dag ^^ man blir uttråkad lxm, dock så vare fett kallt men aja de va mys!
Snart måste jag göra matte åååhh fml D: orkar inteee men de är väl bara att bita ihop!

 


My Life As Liz

Känner att de här blir lite kbry men jaja ^^ just nu sitter vi och kollar på typ 100 My Life As Liz avsnitt o bara degar i soffan (y' medans alla andra gläder sig åt snön som faller utanför fönstret o är ute i skidbacken o åker skidor sitter vi här inne o har de allmänt mys :))))

Vad gör ni en sån här snöig söndag? Lockar skidbacken elr soffan? c:

/ellään

 


Klockren c:

 

 


Weehoo de e snö ute o:

Hei bloggen!

De e helt otroligt för de är typ mkt snö ute nu o: lxm whaaat?! vet fortf inte om de är nånting bra elr dåligt men de är förvånande iaf (: snööön som inte varit här på hela vintern !:oooo

Inte så bra bild men ni förstår vad ja menar (y

/e


Littlebrotha and meee c:

Måste säga att jag har världens sötaste lillebrorsa c: han är 4 år, heter Linus o är supermegajetecool !
Jaoo ni ser ju själva, de är nästan så jag når upp till hans nivå!
/elleeen

Åh jag dör :')

Tumblr_ldxtm5az751qeymxoo1_500_large
/llen

Mean Girls

Omg nu ska vi kolla på Mean Girls!
Är ju en klassiker såhär den har man ju sett minst 10 ggr o nu ska vi se den igeeeen! Först skulle vi se på Hangover men vi orkade intee för då behövde vi koncentrera oss så mkt på filmen (a)


heejj c:

Jag har "lånat" Ellens mobil hahah c:

nu ska vi kolla på film snart, tror jag.. Vi har typ suttit och drogat one thing ^^

/ sara c:


One Thing !

Heii bloggeen! Nu är jag med Saaraa och vi har de verkligen kanonkul c: lyssnar på världens bästa lååt just
nuuuu (y) tänkte dela me mig av den till eeerrr alla därute efetsrom den verkligen e sjuukt braa!
Men vi hörs senare nu ska vi hitta på nåågoot c:
/ellääään

Open books not legs, blow minds not guys


Hjälp mig?! D:

Tjoo har ett litet problem med min blogg, designen blir aldrig braaa D: är inte pro på att fixa designers o jag blir aldrig nöjd! Designen som jag hade först, den bruna var jag ju som sagt väldigt nöjd med men den va så höstiig :c

Snälla kan någon hjälpa mig ?!



/ln


Våfflor jao!

Weedhoee snart ska jag äta våfflor! 100 år sen jag gjorde de o de påminner ju lxm om sommaren mmh de blir jättegott! Så sitter vid datan o väntar på att de ska bli klara o lyssnar på musik o chattar med Oscar ^^
Han ska kanske hjälpa mig med min design! :D yääää de blir grymt om han nu gör de c: håller på att övertala honom nu såhära o vi frå väl se hur det går! Senkmr ju sara oxå taggaaa c:
/eläään

Åhh barndom :')

Bästa låten! Kollade alltiiid på detta programmet c:
/elleeem

Yäää

Heeii bloggen!

Nu äre äntligen lördag! Galet sköönt! Men behövde gå upp vid typ halv 8 för att passa mina småbrorsor för mamma o manne skulle bort men ajja de e värt de! Får pengar juuu c:
Blev ju som sagt ingen bio igår eftersom Fannsan blev sjuuk men jag tar igen de idag! Saaraa kmr hit vid typ 2 o sen ska vi väl göra ngt supermegajättetrevligt så de ser jag fram emot! De blir iaf en kul lördag lxm o snart är oxå Agnes hemma! Saknat den tjejen ngt enormt!

Har ni ngr planer inför den kommande dagen ?ü

/ellään

 


Poosts


Happenstomeallthetime


One Direction


Fml

Tjoo bloggen! Jag o Fanny bestämde ju igår att vi skulle in till stan idag o sen skulle vi dra på bio men nu har hon fått feber så vi måste avboka våra planer! Galet tråkigt ! Ååhhh baajjss men aja :/


Can't you see that I need you?


På väg hem från skolaan

Tjoo bloggen! Nu sitter jag på tåget på väg hem o de har väl varit en helt vanlig dag typ. Först på morgonen så höll jag på att missa bussen igen och fick springa till den, som tur va var den 5 min försenad så jag hann med den iaf ^^ sen så hade jag so, fysik, idrott, matte o drama o vi fick sluta tidigare så de va chill c: min buss går dock om 20 min så tror jag går hem, d är ju 616 vi pratar om aidsbussen nummer 1 som kmr 2ggr/timme :(

Bilder från idag :D


Tagga pluuuggg!

Oj söt..


uuggsss

397883_254135677987854_100001742706720_631703_832582675_n_large
c:

Juste

Displaypicture_large
/ellään

Saknar dig din bajs :c


Why can't you see me?


Kärlek va äre för nån skit, den hittar aldrig hit, nej den når aldrig fram varför äre såhär?

Kollade på Valentines Day igårkväll när jag inte kunde sova och först är ju alla pretty olyckliga men i slutet blir det ju ett sånt där jättesupermegalyckligt slut o en tjej får ett sms där det står "happy valentines day, I will always love you" så galet gulligt o då vill man ju typ bara dööö :c


if I were tiny I would sleep on a marsmallow

Tjoo bloggen känner att jag borde berätta lite om min dag ^^ vaknade vid 12 o då hade jag ingen feber :D yaayy!
Dock väldigt ont i halsen menmen ^^ Åt frukost o klädde på mig o så för skulle till läkaren klockan 2 :)
Där behövde vi va i typ 100 år för de skulle göra en massa prover o 2 blodprov för o kolla vad jag var för sjuk, har iaf inte halsfluss elr körtelfeber så det e bra.
De kom fram till att de skulle gå över av sig självt så fick inte ens ngt som skulle göra så ja skulle må bättre ):
Men ajja drogar halstabletter osså nu och vill till skola imorn! Pallar inte va hemma en dag till + att jag vill träffa mina kompisar D: Men förutomm att jag inte har feber så mår jag inte så bra egentligen :/ o de resterande av min familj tycker inte at jag ska gå :c vore kanske inte så bra om jag smittta massa människor heller men vi får väl se hur det blir ^^
Tumblr_lhbe30qov51qhy6c9o1_400_large
/ellenn

Logan Lerman <3

Tumblr_lonubvl1dq1qjxzx2o1_500_large
/ln

Barney :')

Tumblr_lxscowrmxo1qjoyqoo1_500_large
Tumblr_ll909xrjj21qcihvxo1_500_large

Hahah lol xd


Yeah


Tagga bio!

Nu såhär på våren har många bra bios premiär ! :D
2 stycken som jag bestämt redan nu att jag ska se är Shoo Bre och The Hungergames!
Tagga galet! Har läst Shoo Bre och tänker se den med Elshaaa vilket ska bli suuupeeer!

"Boken handlar om livet när man är ung i förorten, och det nya Sverige. För Elias och Oscar så sker det en massa saker de sista månaderna i nian. På ytan verkar de vara väldigt olika, men som på insidan brottas de med samma sorters problem. Förbjuden och omöjlig förälskelse är en sak som de båda har gemensamt. En möjlighet att tjäna snabba pengar lockar Elias, men vad som händer honom sen kan ingen ana. Att välja rätt väg i livet och hitta sin identitet handlar det också om i livet i centrum, skolkorridoren, vid sjön och i höghusen."

Den rekommenderas verkligen starkt och ni borde både se och läsa den ^^ Den har premiär den 24 februari!
Tänker också såklart se på The Hunger Games!
Det är ju en film som man absolut inte får missa, iallafall inte om man har läst alla böcker och så ^^
Den hade jag tänkt se med Sara och det ska bli galet kul!
Handliing för de som inte vet:
"Efter ett brutalt krig bildades landet Panem av det som var kvar av Nordamerika. Nationen bestod av huvudstaden samt 13 distrikt, vart och ett specialiserat på en näring som till exempel fiske, jordbrukeller textilproduktion. Distrikten gjorde uppror mot centralmakten men besegrades, med undantag för distrikt 13 som blev utplånat för att statuera exempel.Till Hungerspelen skickas en flicka och en pojke mellan 12 och 18 år från varje distrikt, vilket ger 24 "spelungdomar". De släpps in på en arena som kan vara vad som helst från en öken till ett vinterlandskap. Allt direktsänds dygnet runt så att hela Panem kan följa spelet från sina tv-apparater. Spelets regler? Den som överlever får åka hem..."


/ellän

Instaagraam <3

 

 

 


De bästa pojkvännerna är ofta de som inte är uppenbart snygga


Smart ü

Såg nyss att bilderna blir skarpa om man tar pilen på de..hahah blond chey c:
Tumblr_lcgorb670k1qf3w1xo1_500_large
/ellän

Bajs

Upptäckte nyss att min nya design gör så att bilderna blir typ gråare o inte lika skarpa färger som förut :ooo
Någon som vet om man kan fixa de och isf hur ?! :(


Ulrik Munther in my <3

Ulrik Munther måste vara jordens snyggaste pöjke c:
Han är verkligen min drömkille, blond, söt, busig, snygg mmh Ulrik :3


Där ser man o:


Happens all the time


But if you never try you will never know

Wiiih min katt är så himla söt :D
Han heter Findus o fyller 7 år i augusti ifall ni undrar lxm c:

/ln


Meh

Tyckte bilden va klockren tills jag såg att de va Justin Bieber D: menmen fett awesome ändå ü

/e


Jetetuff


Hah söt c:


Nöjdchey!

Äntligen är jag nöjd med min design!
Det enda som ska fixas är bilden på högerkanten, texten om mig under den o så äre ngt konstigt typsnitt på rubrikerna, iofs gulligt men man ser knappt vad det står ju :o typ värsta skrivstilen -.- gör nu ett inlägg från min iPhone för sitter o kollar på Harry Potter o de vises sten, alltså den första filmen, med familjen :) känner mig lite bättre nu tabletterna har börjat verka :d

/ellän


welcome to reality

Heeiii just nu sitter jag i min sköna säng o äter äpple o har de allmänt mys c: drogar oxå halstabletter o te,weedhoe!
Fett sorgligt att jag inte mår bra för nu får jag varken träffa Emma, Elsa elr Noelle imorn D:
Men de är väl bara att acceptera men ändååå :c
Nu ska jag iaf droga Gossip Girl på den här sidan det är typ den bästa om man ska kolla på film elr tvserier c:
Har sett alla avsnitt från början från säsong 1-5 o nu börjar jag se från säsong 1 igen eftersom de va 100 år sen den gick på tv ^^
Tumblr_lnobublktn1qh72ano1_500_large
/elläään

<3

Tumblr_lwcbegioa31qbpwzeo1_500_large
/ellen

Annoying orange c:

Hahah dör varje gång jag ser den här! Absolut den bästa av alla annoying orange :')
/elen

Nobody really cares if you're miserable so you might as well be happy

Är inte säker på att jag har den här designen en längre tid men just nu har jag den :D
Efter mycket om o men så funkar de äntligen ! ^^ Dock äre inte den jag ville ha från början menmen you can't have it all, right ?
Igårkväll kände jag mig lite bättre men nu så känns det lika dåligt igen :(
Det blir att stanna hemma imorn YAY ! Jaja det går säkert snart över får vi hoppas, jobbigt att missa alltför mycket i skolan D:
Limpidd_large_large
/ellän

jagfårsnartdamp

Tjoo! Har ju försökt att fixa min design både igår och idag men det funkar typ inte!
Om jag går in på förhandsgranska stilmall så syns den men om jag går in på den i ett
nytt fönster så ser den helt konstig ut! Jag vet inte vad jag ska göra för att den ska funka D:
Och nu blire inte den som jag tänkte på från början för sen så stod det att användaren hade tagit bort den så det funkade inte. Det blir någon annan halvbra design menmen :d
Ni får gärna tala om hur ni ser min blogg för att jag vet ju inte hur den ser ut nu!
Eftersom det tydligen inte går så bra för mig kanske någon vänlig själ skulle kunna hjälpa mig?


Tumblr_lrsto2svbr1qjh16mo1_500_large
/ellen


Snaart ny design!

Jag gillar verkligen designen som jag har nu men den är så himla höstig lixom o nu går vi ju mot ljusare tider!
Älskar den nya designen oxå o tror att ni kommer att gilla den lika mycket som jag!
/ellen

R.I.P Mtv!

Heii jag har en fett sorglig nyhet att berätta.. MTV HAR FÖRSVUNNIT !!! :'(
Vi har ganska många tvapparater hos mamma o den är borta på alla ! D:
De känns enbart jättesorgligt eftersom jag älskar i princip alla program där o de är typ min favoritkanal!

Dör lite med tanke på att jag inte kommer kunna se på Awkward när jag e hos mamma o jag kmr inte ha chansen att se Matty Mckibben's snygga fejs o kropp :3 Haha egentligen heter han typ Beau Mirchoff elr ngt sånt cp men jag tycker att hans namn i serien e mycket snyggare ^^
Men våra kanaler cepar sig alltid hos mamma så den kmr väl tillbaka förr elr senare c:
/ellän c:

Sova<3

Hei som jag sa tidigare så e jag fett sjuk så därför ska jag ta o vila nu, är helt slut även fast jag inte gjort nånting idag o sov väldigt dåligt inatt :/

Kram!


Galet snygga !

Tjoo allihopa! Jag har hittat världens snyggaste linnen!
VILLHAVILLHAVILLHA!!!
Visar lite bilder på linnen som jag bara måste ha :3
Tyvärr har jag inte så mycket pengar att köpa kläder för men jag SKA ha ett sånt linn

 

/ellen


Vas Happenin' Boys ?!

Hahaha döör varje gång jag ser den här! Älska <3
/elleeeen

Ayyy macarena!


Haha xd


ü


Kul att man vaknar upp o är sjuk :(

Buhu jag e sjuuk :( har knappt sovit nånting i natt o frös o va varm om vartannat :( Hostar typ jättemkt, har ont i halsen o huvudvärk. När jag vakna upp hade jag 38,5 grader feber så de blir väl bara att ta det lugnt idag.
Just nu kollar jag på Bröderna Lejonhjärta med mina småsyskon ^^
Hoppas att det går över tills måndag bara :)

/ellän


Truuee

 

/ellän

 


awh

 

 


Megan Fox


Världenssötastejao


Ü


Uppdatera?

Weedhoe seg uppdatering men aja ^^
Min dag var gryym idag, hade 3 lektioner och slutade 20 över 11 pga av att lärarna skulle ha utvecklingssamtal :)
Efter de drog Emma o jag hem till miiig där vi kollade på en film på youtube som hette "14 suger" den va dock uppdelad i 8 delar som var 10 min på varje men de funkade jättebra ^^
Måste också rekommendera filmen om man gillar "Hipp Hipp Hora" så gillar man verkligen den här :)
Emma gick hem vid 6 o vi hade de bara allmänt kanonkul c:

Här är en bild från idag :d


Gtfo


Palla skola


De fuunkaar

Hei alla glada människor c:

Det här va en ganska trevlig dag, vaknade dock vid halv 10 men ändå :)
Åt lunch hemma o hade efter de utvecklingssamtal vilket som alltid gick bra men var tråkigt -.- men efter de drog jag till stan för att träffa Hannes o Jesper :) Det var galet kul men deras tåg skulle gå halv 7 men hann iaf vara m de i 3 timmar :D

Har ni haft en bra dag ?^^

/ellen


True Shit

 

 


Blogg!

Måste tipsa er om en jättebra blogg! Den är både allmänt ascool och grymt rolig att läsa :) den är olik många andra bloggar som bara skriver om bantning, kläder o den hetaste frisyren.
Man kan verkligen läsa om allt mellan himmel o jord där o rekommenderar er till alla därute :)

http://hofh.myshowroom.se/


Dream on


Galet bra dag!

Tjoo nu måste jag berätta om min grymma dag!
Först så bowlar man me tha family o de går sämst men skitsamma c: fick 28 poäng på första serien jhahahahah hur lyckas man?!?! de fick mer än 100 mer c:
Snart så drar jag till bussen för att träffa Linn o Fanny de kmr bli sjuukt kul! Verkligen grymt taggad så kan inte skriva ett så långt inlägg :) vi ska träffas vid rösjön typ o de blir allmänt mysigt!
Ha det bäst ikv allihopa, skolan börjar på tisdag! D:
/elleeen

Du faller för killen som sårar dig men är blind för killen som dör för dig

/elleen

Whale whale whale what do we have here?

 

 

 

 

 

 


Godnatt!

Godnatt alla fina människor där ute!
Nu ska jag sovaa så jag är utvilad imorn när jag träffar Fanny ! Ååh är galet taggad har saknat den tjejen ngt enormt!

Ååh tänk om man kunde få såna här sms när man skulle sova .___.

/ellen


Truuuee c:


Everything is going to be alright


Lite kbry inlägg nuu

Tjoo :) varning för att de här blir lite kbry men skitsamma c:

Idag var jag med bästaste Elsaa! De va kanonkuuul eftersom vi inte träffats på hela lovet !:o
Vi hade det allmänt myys hemma hos miiig, hon kom vid 1 och behövde gå hem vid 5 :/ men ajja ngr timmar vare iaf!
Fett hemskt att skolan börjar på tisdag alltså D: menmen de är väl bara att bita ihop o kämpa på den sista terminen oxå! Dock blire kul att träffa mina vänner :))

Har ni haft en bra löördag? :)

/ellään


Sött c:


2012!

Nu är det ju 2012, ett nytt år och en ny start right? Mitt år kommer att bli helt grymt känner de på mig, först har vi ju sommaren och sen så börjar ju jag på gymnasiet! Tagga galet asså!

Har en massa mål inför det här året vad är era största mål och önskningar ?:)

/ellen


LML


Fuck Yea


Lol bilden stämmer så sjukt bra. Inte för att låta emo


Skolavslutningsklänning ftw!!

Heejj! Idag va jag som sagt i stan med Agnes o de va ju ganska såhär awesome :)) vi åt på ett jättemysigt ställe i gallerian o jag hittade världens snyggaste skolavslutningsklänning :') kostar dock 560 kr :/
Hittade oxå en mer prisvärd tröja på Gina för 129 kr, hade presentkort där på 200 brukar annars inte vilja shoppa där :)

Bra dag ?:)

/elleeen


Hahaha döööör!


Want you to make me feel like I'm the only girl in the world


Soooft :))

Tjoo alla 100 000 läsare! *host*

Idag så vakna jag som alla andra dagar de här lovet vid ca halv ett! Jag har verkligen lyckats skruva på dygnet o tror inte jag är ensam om de ^^
Åt frukost vid halv två för att sedan hoppa in i duschen o spendera resten av denna dag hemma :))
Men imorn blire full fart igen då jag ska till stan med Agnes ! De blir sjukt kul eftersom ja inte träffat henne på år o dar.

Ska sova nu godnaatt!

/elleen


Mustasch c:

/elleen


Tjoo allihopaa !

Heejj alla fina bloggläsare! Igår sov jag över hos bästaste Sara ! Vi kolla på 3 filmer, in time, a cinderella story once upon a song och easy a som jag visserligen sett 5 ggr typ men den är verkligen jättebra !:)
De va iaf en grym kväll o en grym dag o va där idag oxå ^^

Just nu så kollar jag på sommaren med Göran o smsar :)

Har ni haft en bra dag ?:)

/elleeen


Be yourself, everyone else is already taken


I'm fine, ok?


weheartit


HAHAHA no.


Världen ur mitt perspektiv !:)


Känner igen mej :')


Gay c: